ACASA » TEATRU » TEATRU: Nimeni nu-i perfect la Casa de Cultura

Miercuri 30 martie incepand cu ora 19.oo la Casa de Cultura va avea loc piesa “Nimeni nu-i perfect”. Pret bilet 50 de lei.

Pizza Evo

Povestea este una simpla: Leo (Silviu Biris), un statistician divortat, care are grija de tatal sau batran (Stefan Radof), isi creste singur fiica adolescenta (Florentina Tilea / Rodica Ionescu) si scrie in timpul sau liber romane de dragoste. Dupa mai multe incercari de a publica, primeste un telefon de la editura Love, care, din nefericire pentru el, scoate pe piata romane scrise doar de femei. Astfel, Leo semneaza cu pseudonim feminin. Situatia se rastoarna cand Harriet, editoarea, jucata de Andreea Sofron, isi propune sa o intalneasca pe autoare. Statisticianul se travesteste intr-o femeie morocanoasa, pentru a putea semna contractul si a incasa banii. Planurile lui Leo iau, insa, alta turnura cand se indragosteste de Harriet, spre mirarea fiicei si a tatalui.

Regia: Radu Beligan

Distributia: Silviu Biris, Stefan Radof, Andreea Sofron, Rodica Ionescu, Florentina Tilea si copilul Andreea Maria Popescu

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?