ACASA » TEATRU » ANULAT: Matusica pe 17 martie (PREMIERA NATIONALA)

 DATORITA STARII DE SANATATE A DOAMNEI ILEANA STANA IONESCU, SPECTACOLUL S-A ANULAT!

Pizza Evo

Pe 17 martie, ora 19, Casa de Cultura Constanta va gazdui un spectacol in premiera nationala, avandu-i in distributie pe doi cunoscuti si apreciati actori ai scenei romanesti: Ileana Stana Ionescu si Marius Bodochi. Ei vor evolua intr-o comedie neagra pusa in scena de regizorul Marcel Top: o poveste plina de umor a unui tanar solitar care asteapta moartea unei batrane posace, despre care crede ca e matusa lui.

Regizorul Marcel Top descrie piesa ca pe “un spectacol in care moartea, cel mai absurd si intunecat personaj creat vreodata, despre care nu stim aproape nimic, reuseste, dincolo de nestiinta noastra, sa ne determine sa intelegem si sa pretuim viata”.
La randul sau, actrita Ileana Stana Ionescu declara: “Acest spectacol este un tribut adus fizionomiei interioare si exterioare a actorului, dar si un omagiu inchinat expresiei calde, umane, din ce in ce mai absenta in arta si mai ales in existenta noastra de toate zilele”.

Biletele, in valoare de 40 si 50 lei, sunt puse in vanzare la Casa de Cultura, Libraria Sophia si Libraria Carturesti din Citypark Mall.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?