ACASA » CALENDAR » Teatru “LECŢIA DE VIOLONCEL”, la Casa de Cultură

violoncelUn spectacol de teatru inedit, în care îl puteţi vedea pe scenă pe inegalabilul maestru Radu Beligan. “Lecţia de Violoncel”, de Mona Radu, se va juca pe scena Casei de Cultură Constanţa, joi 6 februarie, de la ora 19.00

Dupa 20 de ani de casnicie, Eva (LAMIA BELIGAN) o fosta vedeta de film, traieste suspiciunea ca sotul ei, politicianul George Popa (RADU BELIGAN ), ii este infidel. Ranita profund in orgoliu, participa la un casting unde obtine un rol intr-un film american, dar pentru interpretarea lui, ea trebuie sa invete sa cante la violoncel doar in trei luni. In felul acesta, il cunoaste pe tanarul profesor Radu Manoliu (MARIUS MANOLE) care este insurat cu Gabi (TANIA POPA/RODICA IONESCU) si au doi copii.

Daca la inceput profesorul de violoncel i se pare Evei dezagreabil, treptat se indragosteste de acesta, si fara scrupule il seduce, negandindu-se la consecintele care nu intarzie sa apara. Despre alegerea Evei, intre rolul pe care si-l doreste cu disperare, barbatul de care s-a indragostit si actualul sot, veti vedea in comedia Lectia de violoncel.

Distributia: Radu Beligan, Lamia Beligan. Marius Manole, Tania Popa/Rodica Ionescu,

Regia: Felix Alexa

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?