ACASA » TEATRU » Teatru la Phoenix. Vino sa vezi cum se produce un “DECLICK”

Teatru la Phoenix. Vino sa vezi cum se produce un “DECLICK”

TEATRU CONSTANTA. Clubul Phoenix din Constanta te invita la o seara de teatru, prezentand o piesa de succes la toate festivalurile teatrale din tara. “Declick” este povestea a doi tineri care in urma unei aventuri de o noapte ajung sa formeze un cuplu; fiecare dintre ei ar vrea sa-si recapete libertatea, dar niciunul nu are curajul sa o ceara!

Pizza Evo

Piesa este compusa din patru scene incarcate de toate aromele unei relatii: nasterea ei, speranta ei, letargia ei, moartea ei; in ordine inversa.

O relatie face click pana la primul declick. Uneori cand privesti in trecut realizezi ca timpul face minuni. Uneori te face sa uiti. Alteori sa-ti amintesti altceva.

Uneori face intunericul lumina. Alteori acopera cu ras totul. Doi oameni. El șs ea. Incep de acum. Dar merg înainte? Sau inapoi? Declicul se petrece brusc. Rar dar brusc. Declicul se petrece! Povestea unui cuplu. Orice cuplu. Dar mai ales acest cuplu. Ii bantuie iubirea.

941062_1005393166202327_631327483817604230_n“Declick” face parte dintr-o miscare de sustinere a tinerilor artisti care nu se mai multumesc sa astepte, ci actioneaza prin intermediul spectacolelor, pentru a se face vazuti si auziti.

Duminica, 3 APRILIE, ora 20.00, vino la Club Phoenix sa vezi un spectacol inedit: Declick, in regia lui Alex Unguru, cu Antonia Ionescu si Rares Lucaci.

Bilet: 30 de lei

Rezervari si info la: 0730 617 787

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?