ACASA » CALENDAR » Teatru: LA MINE SAU LA TINE la Harlequin Mamaia

unnamed (1)Harlequin Mamaia si evenimente-constanta.ro prezinta in premiera la Constanta piesa de teatru: La mine sau la tine, o comedie savuroasa cu Ioan Isaiu si Ionela Nedelea, regia semnata de Sorin Misiriantu. Evenimentul are loc miercuri, 27 noiembrie, ora 21.00 la restaurant Harlequin Mamaia.

Rezervari la 0766400181. Bilet 30 lei.

Piesa “La mine sau la tine” trateaza, sub vesmantul unei comedii savuroase, eterna problema a dragostei neimpartasita. “Diva” Emilia, impaunata de atentia celor 2 barbati care o curteaza, constienta de frumusetea ei, reuseste sa-i creeze starile de angoasa necesare “talentatului si nemaintalnitului” Vali, generand situatii de un comic, uneori, burlesc.
Neimplinirea profesionala a amandurora, ea ca atrita, el ca regizor, ambii ratati; duce la conflicte pe care le trateaza conform frustrarilor lor. Drama lor comica e incununata in partea a doua a piesei, de aparitia unei progenituri cu origini incerte. Continua rasturnarea de situatie pe texte arhicunoscute, insailate cu dibacie de catre regizorul Sorin Misiriantu, alaturate unei scriituri personale. Astfel se creaza o atmosfera de realitate ultracomica, in care cei doi protagonisti se zbat in cautarea implinirii imposibile a destunului lor comun.

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de Expertissa Constanta, Libraria Carturesti Constanta, Zile si Nopti, Pure Fitness, Maritimo si Magic FM.

Organizat de evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?