ACASA » CALENDAR » TEATRU: “Hotii de frumusete” la Casa de Cultura

afishotiidefrumusetePentru prima data in lume se realizeaza un spectacol de teatru dupa HOTII DE FRUMUSETE, romanul celebrului scriitor francez Pascal Bruckner.

Evenimentul are loc marti, 4 iunie, de la ora 20.00 la Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta. Pretul biletelor este de 60 si 80 lei in functie de locul in sala.

In fiecare dintre noi exista un hot de frumusete. Si in fiecare dintre noi exista un moment in care acest hot isi da cagula jos si se intreaba: “Cand incepi sa te nasti cu adevarat? Exista tinerete vesnica? Ce inseamna prietenia si tradarea? Furand frumusetea altei persoane reusesti sa fii fericit? Poti sa iubesti pe cineva cu adevarat?”

La 20 de ani frumusetea este o evidenta, la 50 o recompensa , la 70 un miracol. Frumusetea îi da unei fiinte omenesti statutul unei opere de arta, dar un fleac o poate transforma pe regina de ieri, intr-o zdreanta.

Povestea hotilor de frumusete este povestea faptelor noastre, a fricilor, a frustrarilor, povestea a ceea ce simtim, a ceea ce intelegem.

HOTII DE FRUMUSETE este recunoscut ca fiind cel mai important text literar al lui Pascal Bruckner, desi celebritatea si-a asigurat-o prin “Luni de fiere”, carte dupa care binecunoscutul regizor Roman Polanski a realizat filmul “Luna amara” distins in 1992 cu Premiul Oscar.

Dramatizarea si regia artistica: CHRIS SIMION

Distributia: Florin Zamfirescu, Medeea Marinescu, Ioana Pavelescu, Stefana Samfira, Radu Micu, Ionut Niculae.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?