ACASA » PROMO » Teatru, “HAI SA FACEM SEX”! O piesa dulce-amara

Teatru, “HAI SA FACEM SEX”! O piesa dulce-amara

TEATRU CONSTANTA. Teatrul Arca prezinta la Constanta piesa “Hai sa facem sex”. Nu este o piesa nici stridenta, nici vulgara, nici una cu accente grotesti sau voit pornografica. Este mai degraba o piesa de teatru dulce-amara despre cum poti scapa de condamnarea la singuratate prin iubire.

Piesa de teatru reprezinta o meditatie dulce-amara pe tema, atat de actuala, a lipsei de comunicare, a lipsei de iubire, a insingurarii si a instrainarii – toate tot mai prezente in viata noastra.

Patru personaje colorate, fiecare cu pozitia lui, intr-un spatiu de joc de parca ar fi desenat cu carioca. Sunt sotia, sotul, fata si profesorul. Sotia si sotul cui? Ce fel de fata? Ce fel de profesor? N-o sa aflam decat spre sfarsit.

Se intalnesc pe rand in combinatii de doi sau trei si isi propun sa faca sex. Ba vor, ba nu vor, ba mai mult vor altceva. Ce vor de fapt? Tot la sfarsit ne vom da seama. Cu ce ne ajuta asta? Sa intelegem ca acelasi lucru il vrem multi dintre noi de fapt. Ne-ar placea sa credem ca majoritatea. Daca nu toti… Si e de-a rasu’-plansu’.

Afis-Hai-sa-facem-Sex-2016-WEBHai sa facem sex“, regia Felix Crainicu

Cu: Darius Daradici, Ioana Ernea, Monica Sandulescu, Valentin Paraschivu, Alexandru Zob.
Scenografia: Maria Nicola

JOI, 25 FEBRUARIE, ora 21.00, la Harlequin Mamaia

Rezervari: 0766 400 181. Bilet 55 lei.

Organizat de evenimente-constanta.ro

Parteneri: X-Printing, Magic Fm, Libraria Carturesti, Maritimo Shopping Center, Cuget Liber, Telegraf

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?