ACASA » CALENDAR » TEATRU: “Gaitele” la Casa de Cultura

Teatrul METROPOLIS prezinta una dintre cele mai valoroase comedii ale dramaturgiei contemporane romanesti, “Gaitele” sau ”Cuibul de viespi” –cum se intitula la începutul anilor ’30,  un text de mare forta dramatica care degaja o energie uriasa.

Pizza Evo

Un spectacol cu un enorm succes care s-a bucurat pana acum de creatia si palmaresul unor mari actori ai scenei si filmului romanesc, un spectacol ce va putea fi vazut la Metropolis intr-o admirabila distributie: Florina Cercel, Rodica Popescu Bitanescu , Ileana Stana Ionescu,  Olga Delia Mateescu, Marius Bodochi/Tomi Cristin, Pavel Barsan/Razvan Oprea, Orodel Olaru/Dragos Ionescu, Ilinca Goia/ Mihaela Teleoaca, Monica Davidescu/ Ana Ioana Macaria , Carmen Ionescu/Carmen Dumbrava, Raluca Petra/Afrodita Androne, regia este semnata de Dan Tudor.

O satira sociala, cum insusi autorul ei o numea, “in care m-am straduit, cu adevar si manie, sa demasc lumea putreda ce mi se dezvaluise in toata hada ei goliciune”. Un spectacol pe care nu puteti si nu aveti voie sa-l ratati, care nu poate sa nu provoace rasul sau, cel putin, de la care nu poti iesi fara a avea cel putin zambete pe buze.

Piesa de treatru Gaitele va avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta luni, 24 septembrie de la ora 20.00.  Spectacolul dureaza 2 ore si 30 de minute iar biletele costa 60 si 80 lei.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?