ACASA » CALENDAR » TEATRU: Fata cu caramida-n gura

Cafe d’Art prezinta o noua premiera pe scena teatrului constantean: Fata cu caramida-n gura. Evenimentul are loc duminica, 4 decembrie, ora 20.00. Din distributie fac parte: Cristian Toma, Adelaida Zamfira, Adriana Pârvu / Gabriel Duţu, miscarea scenica ii apartine Andreei Duță.

Fata cu caramida-n gura spune povestea omului de azi – modelul uman care a ajuns sluga cruzimii în cea mai pură formă a sa, dar, ce-i drept, împachetată-n foiţă de aur; poveste pe care n-a scris-o nimeni altcineva decât noi înşine.

Eroul acestei piese este un câine. Câinele John se întâlneşte cu nefericita traducătoare Gloria (plină de întrebări existenţiale şi tendinţe suicidale) şi au împreună o păţanie. Amândoi sunt fugiţi de-acasă, în sensuri diferite. Intersectarea lor duce la o descoperire simplă, omenească, esenţială – descoperirea sentimentului şi a gestului de tandreţe. Numai că lucrurile nu ajung niciodată (sau mult prea rar) acolo unde ne-am dori. De aceea, Fata cu cărămida-n gură intervine, ca un factor de destin, sau ca un om oarecare şi “rezolvă treaba”… în felul ei. După care, evident, nu mai este nimic de făcut.

Grafica – Daniel Titza

Costumul Adelaidei Zamfira – Mihaela Minu

Text şi regie – Theo Herghelegiu

O productie Teatrul UNTEATRU

Pretul unui bilet este 25 de lei, rezervari la 0766400181.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?