ACASA » CALENDAR » TEATRU: EROTOPOETICA – un spectacol de suflet cu actorul Constantin Cotimanis la Harlequin Mamaia

Afis-Europoetica-WEBTe simți captiv intr-o lume pragmatică și lipsită de poezie? Evadează din când în când la o întâlnire de viață și moarte cu trăirile și întrebările marilor poeți și în același timp, la o întâlnire cu muzica de calitate. Un spectacol complex in care vei asculta texte de la Eminescu la Baudelaire la si muzica de la Maria Tanase la Edith Piaf. Evenimentul are loc miercuri, 25 septembrie, ora 21.00 la restaurant Harlequin din Mamaia.

Pizza Evo

Invitat special actorul Constantin Cotimanis.

Cu o fizionomie usor de retinut dar si cu un joc scenic remarcabil, Cotimanis ne face sa il indragim din prima clipa in care il vedem. In anul 2003 ii urmarim prestatia in „Castelul“ si „Insir-te margarite“, si tot in acelasi an, pentru rolul din „Procesul lui Kafka“, primeste „Marele premiu al orasului Viena“. Bebe Cotimanis ne prezinta un adevarat regal actoricesc pe scena Teatrului Nottara in „Sotul pacalit“ si „Nu se stie cum“, ambele roluri interpretate in stagiunea 2005.

Dupa ce in 1990 il admiram in „A 11-a Porunca“ si in 1992 in „Hotel de lux“, Cotimanis incepe sa fie ofertat de marii producatori straini. Cariera sa internationala incepe in anul 2000 si ii aduce un rol in „Epicentrul“, unde este Dimitri, iar in 2002 a jucat in „Amen“, unde il interpreteaza pe Preeffer, in regia lui Costa Gavras. Numele sau este regasit alaturi de actori celebri precum Lance Henriksen si Deborah Kara Unger, cand are un rol in „One Point O“. In 2005 lucra simultan la „Lacrimi de iubire“ si la „15“, iar în 2006 filmeaza „Happy End“. (sursa: cinemagia.ro)

Distributie:

Constanin Cotimanis

Toma Enache

Jezebel – voce

Oana Dragnea – muza

Alexandru Bruca – pian

Lucian Maxim – percutie

Rezervari la 0766400181 (interval orar 11.00 – 23.00), bilet 45 lei.

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 23.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Expertissa Constanta, Zile si Nopti, Pure Fitness, Libraria Carturesti, Maritimo si Magic FM.

Organizat de www.evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?