ACASA » CALENDAR » Teatru: DRAGOSTE CU NABADAI la Harlequin Mamaia

unnamed (1)Un front de luptă cu sentimente mitraliate! Terenul potrivit pentru Dragoste cu năbădăi! Doua comedii intr-un act, de A.P. Cehov – ” Cerere in casatorie” si Ursul” – vor aduce buna dispozitia potrivita pentru o seara deosebita!

Pizza Evo

In “Ursul”, ea, vaduva POPOVA, cazuta in patima doliului. El e SMIRNOV si vrea doar sa isi primeasca datoria, pe care raposatul ei sot trebuia sa o inapoieze. Se ciocnesc doua personalitati puternice, diferite, minunat conturate de Cehov. Ce scantei sar!

“Cerere in casatorie” impleteste extraordinar posibilul romantism al unei cereri in casatorie cu crizele bizare in care sunt aruncati acesti doritori de cuplu, de propriile lor limite. Amploarea comicului creste cu fiecare minut din intalnirea a trei firi aprige!
Te poftim sa vezi o comedie tare precum o vodca ruseasca, scrisa de inegalabilul A.P. Cehov. O seara bogata in stari de bine!

Un proiect marca Teatrul SEMN, distributie: Madalina Petrencu, Gabriel Montescu, Carmen Montescu, Edi Petre.

Sambata, ora 21.30 la Restaurant Harlequin, in Mamaia!

Rezervari la 0766400181. Bilet 30 lei

Rezervarea telefonica este valabila maximum 24 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.30, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.30 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de Libraria Carturesti Constanta, Pure Fitness, Maritimo, Cuget Liber si Magic FM

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?