ACASA » CALENDAR » TEATRU: Doctor de femei la Casa de Cultura Constanta

doctori-de-femei2Iubitorii de teatru si mai ales a comediilor savuroase au ocazia sa vada un spectacol unic la Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta: Doctor de Femei in regia lui Emanuel Parvu. Evenimentul are loc marti, 29 ianuarie, de la ora 19.00, iar pretul unui bilet este  de 40 si 60 de lei.

Regia: Emanuel Parvu

Distributia: Mihai Bendeac, Adrian Titieni, Anca Sigartau, Andreea Vasile, Adina Popescu, Mariana Danescu,  Emanuel Parvu, Vlad Corbeanu, Gabi Costin

Echipa de actori bucuresteni reuseste sa tina in priza, timp de doua ore, publicul, dornic de a petrece o seara relaxanta in compania artistilor. Replicile savuroase, pline de umor, descretesc fruntile spectatorilor.

Subiectul textului scris de dramaturgul francez se invarte in jurul doctorului Moulineaux, infidel la doar sase luni de la casatorie. Prins cu mata-n sac de sotie si, mai rau, de soacra, doctorul nu mai stie cum sa iasa basma curata. Situatia nu este tocmai roz, dar in scena intra si prietenul acestuia, Bassinet, jucat admirabil de Mihai Bendeac, care face deliciul publicului prin interpretarea originala. Bassinet mai mult incurca decat descurca itele povestilor romantioase. Un alt personaj care impresioneaza audienta este Gabi Costin, cel care interpreteaza rolul unei… dame, sosita la croitor pentru a-si ajusta… vesta. Pomponette scoate ropote de aplauze, prin vestimentatie si prin forta sa. Cand este suparat, uita ca poarta rochie si tipa ca un barbat adevarat la cei care il necajesc.

Spectacolul dureaza 1 ora si 30 de minute.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?