ACASA » PROMO » Teatru „Divorț în Ziua Nunții“, la Harlequin Mamaia

Teatru „Divorț în Ziua Nunții“, la Harlequin Mamaia

TEATRU CONSTANTA. Alcool, amanta, sau nevasta? Aceasta este întrebarea. Ce poți face când te culci cu alcoolul în sânge și te trezești cu amanta în pat? Toate astea cu câteva ore înaintea propriei nunți.

În prim plan îl avem pe Bill, un tanăr arătos însă nu prea, inteligent însă nu chiar și descurcăreț însă nu pană la capăt, care urmează să se căsătorească cu Rachel, o femeie cu o oarecare pornire psihotico-agresivă dar capabilă de milă, pentru că altfel altul îi era mirele.

Așadar, cum orice nuntă este precedată de o petrecere a burlacilor, Bill împreună cu Tom, cavalerul de onoare și prietenul său cel mai bun, un tip frumușel și… hormonal, au băut împreuna pană în momentul în care Tom a dispărut și amintirile au început să devină neclare.

Eh, și aici apare umorul alcoolului… dimineață de după începe cu o durere de cap și o vânătaie la tâmpla pentru Bill dar ce-i mai rău apare după ce iese din baie, pe canapeaua apartamentului nupțial, îmbrăcată doar cu o cămașă bărbătească o blondă, o tipă drăguță, confuză și cu pretenții de gentleman de la un tip mahmur și vânăt la cap.

Ce ai putea să îi spui unei femei necunoscute pe care o găsești pe canapea în dimineața nunții ? Oare”Tu cine ești ?”Așa cum a crezut și Bill că se cade să întrebe ? Unde duce întrebarea asta, de unde apare o menajeră isterică și ce face Tom cu cuțitul ? Răspunsul acestei întrebări este bine formulat în spectacolul „Divorț în ziua nunții”.

Afis-Divort-Ziua-Nuntii-apr2018O piesă coborâtă de pe Broadway, cu un umor spumos și cu un ritm alert susținut de actorii Emanuel Bighe, Alin Brancu, Adelina Mihalcea, Livia Taloi și Cristina Diaconescu. Cu o regie în același ton, Cătălin Stelian-Shanks.

Joi, 19 aprilie, ora 21.00 vino să vezi comedia “Divorț în ziua nunții“, la Harlequin Mamaia.

Rezervări la 0766 400 181

Bilet 40 lei.

Biletele se achiziționeză în maximum 24h de la rezervare de la barul restaurantului Harlequin. Mesele se ocupă în ordinea sosirii la eveniment începând cu ora 20.00.

Eveniment susținut de Evenimente Constanta, GOOD IDEA Media, X Printing, VIVO Constanta, Cuget Liber Constanta, Magic FM Romania.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?