ACASA » CALENDAR » Teatru de papusi: SCUFITA ROSIE cu Trupa SUFLETEL la Harlequin

Afis Scufita Rosie WEB2Trupa SUFLETEL prezinta spectacolul de teatru de papusi SCUFITA ROSIE sambata, 7 februarie, ora 11.00 la restaurant Harlequin.

Vino sa petreci clipe de vis cu toata familia. Cele mai bune preparate pentru o masa de pranz excelenta si o piesa de teatru de papusi cu adevarati profesionisti in arta sufletului.

Rezervari 0766400181, bilet 25 lei de persoana.
Biletele se achizitioneaza in avans de la barul restaurantului Harlequin. Durata spectacol: 60 min.
Spectatorii sunt rugati sa soseasca la spectacol in intervalul 10.00 – 10.30. Locuri limitate!

E imposibil sa traversezi copilaria fara sa te intalnesti cu aceasta poveste! Fara sa stii si tu sa raspunzi, aproape hipnotizat, la intrebarile : ” Dar de ce ai urechile asa de mari? Si de ce ai ochii asa de mari?”… Cum sa nu iti fie draga micuta fetita, care se aventureaza prin padure, vesela printre flori, copaci si ciupercute, cantand si scuturandu-si zulufii? Cum sa nu te infiori cand lupul ia locul bunicii?? Doamne, cate emotii, pana cand cel mai de treaba vanator rezolva toata situatia!
O poveste clasica, cu papusi clasice, pentru ca indiferent de perioada, copilaria are radacinile adancite in povestile clasice!

Eveniment sustinut de Magic FM, Libraria Carturesti, Maritimo, Pure Fitness, Tipografia Mediaoutpost, Cuget Liber, Evenimente-constanta.ro

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?