ACASA » CALENDAR » Teatru de Păpuşi, FATA MOŞULUI şi FATA BABEI, la Forte Life

1394432_10151808373695849_1124618910_nToti am facut cunostinta cu simpaticii iezi ai caprei, cu cocosul care striga dupa pretioasa punguta cu doi bani, cu vesnicii “mosul si baba” care sunt dintotdeauna, adica de cand a fost o data ca niciodata! I-am indragit pe prietenii lui Harap Alb, ne-a fascinat Ivan Turbinca sau povestea printului prefacut in porc, Danila Prepeleac sau Stan Patitul.

Pizza Evo

Pentru 1 DECEMBRIE am ales spectacolul FATA MOSULUI SI FATA BABEI! O povata ca o paine pe jar: dupa fapta si rasplata: daca esti cumsecade, bun si grijuliu cu cei de langa tine, atunci vei fi rasplatit asa cum se cuvine! Cu teme muzicale romanesti, cu haz sau cu duiosie, un spectacol adus cu drag inaintea copiilor!

Spectacolul se va desfasura duminica, 1 decembrie, incepand cu ora 11:00, la Forte Life. Intrarea in poveste, pardon la spectacol, este de 10 lei/persoana! Numarul de telefon pentru rezervare este de la TRUPA SUFLETEL – 0766 556 002 – va raspunde chiar Sufletel, dintre decoruri si papusi si isi noteaza in vis tot ce aveti de zis!

Va spunem inca de acum, ca locurile sunt doar cateva, nu ca ar fi limitate, de aceea va rugam sa va asigurati din timp, ca se poate!

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?