ACASA » CALENDAR » Teatru de papusi “CEI TREI PURCELUSI” la Forte Life

1530448_10151897608180849_211618100_nTrei purcelusi grozavi vor rostogoli cu maaare bucurie povestea plina de peripetii ale celor trei frati rozalii! Vor dansa, vor canta, vor chiui si vor construi! Fiecare cum crede ca e mai bine! Dar in asa fel, incat orice copil, oricat de mititel, va indragi fiecare purcel si in plus va invata foarte bine, morala povestii: Atunci cand faci ceva, fa cat poti de bine!
Un muzical cu papusi, plin de culoare si de voiosie, in care chiar lupul, cat ar parea de fioros, se pricepe la cantat si crede ca e artist adevarat!
Spectacolul va avea loc duminica, 19 ianuarie, incepand cu ora 11:00, la Forte Life!
Costul unui bilet este de 10 lei. Spectatorii sunt poftiti sa se asigure din timp ca au facut rezervarea la purcelusul de serviciu! Pardon, la organizatorul de serviciu ( e unul provizoriu, sa stiti) asa ca va trebui sa ii subliniati ca vreti sa participati, cu nume, numar de telefon si numar de persoane – toate astea fiind utile pentru tombola extraordinara care se va desfasura imediat dupa marele spectacol!
Numarul de telefon pentru rezervare este de la TRUPA SUFLETEL – 0766 556 002 – va raspunde chiar Sufletel, dintre decoruri si papusi si isi noteaza in vis tot ce aveti de zis!
La tombola vor avea prioritate cei cu biletele dinainte rezervate, dupa cum ne sufla purcelusul mai mare, despre care se stie ca se pricepe la organizare!
Si fiindca prietenii la nevoie se cunosc, ne sare in ajutor, ca bun organizator, inca un personaj prietenos – gazda noastra la Forte Life – 0769 611 077 😉 Multumim frumos!

Pizza Evo

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?