ACASA » ALTE EVENIMENTE » Teatru de papusi „CAPRA CU TREI IEZI“, la Harlequin

Teatru de papusi „CAPRA CU TREI IEZI“, la Harlequin

TEATRU DE PAPUSI. Vino sa petreci clipe de neuitat cu toata familia in lumea de poveste a lui Ion Creanga. Cele mai bune preparate pentru o masa de pranz excelenta si o piesa de teatru de papusi cu adevarati profesionisti in arta sufletului: Trupa Sufletel.

Pizza Evo

Bunele mame au sfaturi intelepte! Dar pentru ca, uneori, nu stii exact pentru ce situatie sa pregatesti copilul, sfaturile se aduna in buchete de povesti! Povestile ne salveaza de la a parea cicalitoare sau prea tematoare. Noi putem fi contrazise, dar autoritatea povestilor este suprema. Am ales gandul acesta pentru a duce povestea Caprei cu trei iezi spre sufletele copiilor. Cu drag de Ion Creanga, cu drag de povesti, cu cantec, cu papusi, cu atentie pentru clipa de acum!

Teatru-Capra-cu-Trei-IeziVa asteptam sambata, 28 martie, sa impartim un timp de poveste! La ora 11.00, teatru de papusi: CAPRA CU TREI IEZI, la Harlequin Mamaia!

Rezervari 0766 400 181, bilet 25 lei.

Biletele se achizitioneaza in avans de la barul restaurantului Harlequin.

Durata spectacol: 60 min.

Spectatorii sunt rugati sa soseasca la spectacol in intervalul 10.00 – 10.30. Locuri limitate!

Eveniment sustinut de: Magic FM, Libraria Carturesti, Maritimo, Pure Fitness, Tipografia Mediaoutpost, Cuget Liber, evenimente-constanta.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?