ACASA » TEATRU » Teatru de comedie: “CRIMA LA HOWARD JOHNSON”

Teatru de comedie: “CRIMA LA HOWARD JOHNSON”

TEATRU CONSTANTA. Constantenii sunt invitati la o comedie “criminal” de buna! Spectacolul “Crima la Howard Johnson” trateaza problema unui trio conjugal in care sotul este inselat si, mai mult decat atat, i se pregateste si o surpriza de proportii intr-o camera de hotel.

Pizza Evo

Arlene (Ana Odagiu) este mai tanara si atragatoarea sotie a lui Paul Miller (Marius Gilea), un invidid anost, liniar, corect, limitat si insipid, dar iremediabil si orbeste indragostit de consoarta sa. Fire zburdalnica si patimasa, Arlene il cucereste pe Mitchell (Silvian Valcu), dentistul familiei si devin amanti. Imbatati de amorul interzis, cei doi incep sa isi doreasca libertate de exprimare si de aceea planuiesc sa il elimine pe Paul.

Cum aleg sa faca acest lucru? Il convoaca intr-o camera de hotel cu intentii criminale. Acolo, insa, planul lor esueaza, situatia scapa de sub control, iar fiecare dintre ei este pus atat in postura de victima, cat si in cea de criminal. Totul culmineaza cu momentul in care amantul si sotul afla de existenta unui al treilea barbat in viata femeii pe care o iubesc.

Regia: Marius Gilea

Distributia: Marius Gilea, Ana Odagiu, Silvian Valcu.

Pret bilet: 35 lei

Afis-Crima-la-HowardMIERCURI, 9 noiembrie, de la ora 21.00, la Restaurant HARLEQUIN Mamaia

Rezervari la 0766 400 181

Biletele se achizitioneaza de la barul restaurantului Harlequin in 24h de la rezervarea telefonica. Rugam spectatorii sa se prezinte in seara evenimentului la ora 20.00

Eveniment sustinut de: Maritimo Shopping Center, Magic Fm, Pure Fitness, Cuget Liber, Telegraf si libraria Carturesti
Organizator: Evenimente Constanta

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?