ACASA » PROMO » Teatru de 8 Martie. IUBEȘTE-MĂ CÂT VIAȚA, la Phoenix

Teatru de 8 Martie. IUBEȘTE-MĂ CÂT VIAȚA, la Phoenix

TEATRU CONSTANȚA. Sărbătorește femeia într-un stil aparte, vizionând o piesă de teatru despre provocările iubirii după 20 de ani de căsnicie! Teatrul Semn vă invită la comedia romantică „Iubește-mă cât viața”, un spectacol în care povestea de dragoste a unui cuplu devine oglinda oricărui cuplu.

Pizza Evo

Piesa este o adaptare după “Zăpezile de altădată”, de Dumitru Solomon.

O punere în scenă remarcabilă, cu mult umor, cu accente ironice/autoironice! Un balans romantic între iubirea ideală și realitatea care tinde să tocească orice iubire.

O îmbrățișare ca un duel între nevoia ei permanentă de a primi dovezi de iubire și nevoia lui de a se lăsa răsfățat de o căsnicie așezată în albia obișnuinței!

Distribuție: Mădălina Petrencu, Gabriel Montescu și Carmen Montescu

Iubeste-ma-cat-viata-mart2018Joi, 8 martie, ora 19.30 la Club Phoenix.

Rezervări la 0766 400 181

Bilet 35 lei.

Pentru a avea o rezervare validă trebuie să achiziționați biletele în cel mult 24h de la rezervare de la barul clubului.

Participanții la eveniment sunt rugați să sosească în intervalul 18.00 – 19.00 pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime.

Parteneri: Evenimente Constanta, GOOD IDEA Media, Magic FM Romania, Constanta de Azi, Cuget Liber Constanta, X Printing, VIVO Constanta.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?