ACASA » CALENDAR » TEATRU “Cada cu picioare”, in premiera la Constanta

Piesa regizata de maestrul Florin Zamfirescu va fi jucata in premiera pe o scena din Constanta. “Cada cu picioare” prezinta povestea unor destine singure, de tipologii diferite, care incearca sa-si gasească perechea.

Pizza Evo

Joi, 3 noiembrie, vino la Café d’Art Scena, incepand cu ora 20.30, pentru spectacolul de teatru Cada cu picioare. Scrisa de Werner Trieschmann, piesa este un tur de forta actoricesc in care protagonistii, Stefana Samfira si Cristi Balint, interpreteaza zece personaje care aduc cu sine tot atatea “felii de viată”, in stilul teatrului contemporan american.

Timp de mai bine de o ora, se vor desfasura scene pline de umor sub pretextul vanzarii unei cazi. Cinci momente intre un El si o Ea, in care, odata cu schimbarea de costume, actorii schimba si registrul personajelor. Liantul este dat de acordurile unui violoncel solitar, cu accente grave.

Acesta este si primul proiect in care care Stefana Samfira joaca sub indrumarea tatalui ei, Florin Zamfirescu.

Biletele se pot procura direct de la Café d’Art (Str. Mircea cel Batran, nr. 97, langa Teatrul Oleg Danovski). Pentru rezervari telefonice si detalii suplimentare puteti suna la 0769 639 874, 0769 623 968 sau 0241 615 092.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?