ACASA » CALENDAR » Teatru: AMANTUL PERFECT la Hotel IAKI

unnamed (2)AMANTUL PERFECT este titlui unei comedii savuroase, destinata adultilor, adaptata dupa textul lui Neil Simon prezentata de Teatrul SEMN.

Pizza Evo

Spectacolul are loc vineri, 17 ianuarie 2014, la ora 21:00 la Hotel IAKI!

Rezervari la 0735.405.986. Bilet 35 lei de persoana.

Satul de o viata prea cuminte, Barney Cashman decide sa aiba o aventura extraconjugala pentru a-si condimenta un pic existenta oarecum prea linistita! Trei aventuri, trei incercari de a seduce!
Eroul nostru, AMANTUL PERFECT, le va intalni pe Elaine Navazio, o tipa stapana pe sine, rece si care se infige direct in subiect, pe Bobbi Michele, o tanara artista extrem de aventuriera si pe Jeanette Fisher, o femeie cuprinsa de o depresie crunta si care, intamplator, este chiar sotia bunului lui prieten!
O multime de situatii comice se vor revarsa in viata lui Barney Cashman si va invitam sa descoperiti extraordinarele lui abilitati cand e vorba sa fie AMANTUL PERFECT!

Din distributie fac parte: Gabriel Montescu, Irina Aboaice/Carmen Montescu, Diana Filip, Madalina Petrencu

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la receptia Hotelului IAKI intre orele 10.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de Expertissa Constanta, Libraria Carturesti Constanta, Pure Fitness, Maritimo si Magic FM.

Eveniment organizat de evenimente-constanta.ro.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?