ACASA » CALENDAR » Teatru: AMANTUL PERFECT la Harlequin Mamaia

Afis-Amantul-Perfect-WEB-1AMANTUL PERFECT este titlui unei comedii savuroase, destinata adultilor, adaptata dupa textul lui Neil Simon prezentata de Teatrul SEMN.

Spectacolul are loc joi, 22 ianuarie 2014, la ora 21.00 la Restaurantul Harlequin Mamaia!

Rezervari la 0766400181. Bilet 35 lei

Satul de o viata prea cuminte, Barney Cashman decide sa aiba o aventura extraconjugala pentru a-si condimenta un pic existenta oarecum prea linistita! Trei aventuri, trei incercari de a seduce!
Eroul nostru, AMANTUL PERFECT, le va intalni pe Elaine Navazio, o tipa stapana pe sine, rece si care se infige direct in subiect, pe Bobbi Michele, o tanara artista extrem de aventuriera si pe Jeanette Fisher, o femeie cuprinsa de o depresie crunta si care, intamplator, este chiar sotia bunului lui prieten!
O multime de situatii comice se vor revarsa in viata lui Barney Cashman si va invitam sa descoperiti extraordinarele lui abilitati cand e vorba sa fie AMANTUL PERFECT!

Din distributie fac parte: Gabriel Montescu, Irina Aboaice, Diana Filip, Carmen Montescu

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.30, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.30 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de Libraria Carturesti Constanta, Pure Fitness, Maritimo si Magic FM.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?