ACASA » CONCURSURI » Te punem in miscare! Castiga un ABONAMENT la Total Fitness Gym!

Dupa o minunata perioada de sarbatori cu mese imbelsugate este timpul sa ne redobandim supletea prin sport. Pe langa traditionalele diete alimentare, miscarea fizica este esentiala in sculptarea armonioasa a corpului si un tonus fizic si psihic foarte bun.

Total Fitness Gym si evenimente-constanta.ro te provoaca la frumusete si un regim de viata sanatos.

Castiga un abonament full pentru doua saptamani la Total Fitness Gym ce include aerobic, bodybuilding, sauna si cardio. Ce trebuie sa faci? Ai mai jos pasii concursului:

1. Da un LIKE la acest articol si la pagina noastra de Facebook din coloana din dreapta.

2. Raspunde la intrebarea: Ce actiuni recomanzi pentru a intra in forma dupa sarbatorile de iarna? – postand raspunsul sub forma de comentariu la acest articol, aici pe site (nu pe pagina de Facebook).

3. Aduna cat mai multe voturi la raspunsul tau prin apasarea butonului verde Imi place.

Ca sa castigi acest abonament arata-ne cat de mult iti doresti premiul si strange cele mai multe voturi pana vineri, 13 ianuarieora 23.00.

Comentariile care nu au legatura cu raspunsul la intrebarea concursului nu vor fi luate in considerare. Numele castigatorului va fi postat pe site la sectiunea CONCURS sambata, 14 ianuarie.

IMPORTANT: Pentru a posta un comentariu trebuie sa folosesti o adresa de e-mail valida. Un vizitator poate vota o singura data. Orice metoda de strangere a voturilor cu exceptia celor permise de regulile concursului duc direct la descalificare. NU TE STRADUI SA VOTEZI FOLOSINDU-TE DE IP DINAMIC PENTRU CA VEI FI DESCALIFICAT!

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?