ACASA » CALENDAR » Târgul TINIMTEX revine la Constanţa

tinimtexCamera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța, organizează, în perioada 14 – 18 mai 2014, cea de-a 60-a ediție a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte – Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.

Pizza Evo

Târgul se desfășoară la Pavilionul Expozițional și la Centrul de Afaceri Eurolitoral, din staţiunea Mamaia, pe o suprafață totală de 5.500 mp, și reunește peste 230 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din intreaga tara, majoritatea acestora fiind participanți fideli ai acestui eveniment.

Numărul mare de expozanți și suprafața ocupată, demonstrează faptul că TINIMTEX se bucură de notorietate pe piața expozițiilor de profil și reprezintă un eveniment de amplu interes pentru participanți.

În cadrul TINIMTEX, producătorii ce prezintă la fiecare ediţie colecţii noi și diversificate, au pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piaţă.

Colecţiile din 2014 ale producătorilor români, aduc cele mai noi tendinţe în atenţia publicului constănţean cât şi sectorului business, reprezentat de profesioniştii din domeniu.

În contextul numeroaselor transformări care se petrec în plan economic și al crizei care produce constant modificări în peisajul societăților comerciale, CCINA Constanța își concentrează cu succes eforturile în atragerea de noi firme participante, astfel încât, la ediția din luna mai a TINIMTEX, 10% din totalul firmelor prezente la târg se află la prima participare.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?