ACASA » CALENDAR » TARGUL pentru NUNTI 2012 editia a IX- a

Evenimentul expozitional se va desfasura intr-un cadru elegant, oferit de Centrul EuroLitoral (fostul Bingo – Mamaia), in perioada 23 – 25 noiembrie 2012, fiind a doua editie din acest an.

Pentru tinerii in prag de casatorie, care isi pregatesc marele eveniment, aceasta manifestare expozitionala constituie o mare oportunitate de a consulta ofertele promotionale si noile tendinte ale acestui domeniu.

Pe o suprafata de aproximativ 1.000 de mp., un numar de peste 30 de firme specializate din Constanta si din tara, ofera viitorilor miri o gama completa de articole, accesorii si servicii pentru o nunta pe care fiecare o viseaza.

In cadrul acestui salon specializat veti gasi de la invitatii de nunta, pana la aranjamente, pentru spatiul dedicat evenimentului, servicii de care se pot ocupa agentiile de specialitate pentru ca momentul nuntii sa fie unul de neuitat.

Standurile firmelor care expun mai includ aranjamente floarale, decoratiuni, meniuri speciale, imbracaminte pentru miri, dar si pentru domnisoarele de onoare si nasi.

Asadar, pe cei care doresc sa se casatoreasca in acest an si nu a finalizat toate detaliile, ii asteptam sa viziteze cu incredere Targul pentru Nunti.

TEMATICA SALONULUI CUPRINDE:

– rochii si pantofi de mireasă,

– costume pentru miri,

– verighete si inele de logodna,

– rochii şi costume de gală,

– accesorii nunţi,

– flori şi aranjamente florale,

– invitaţii de nuntă,

– marturii

– decoraţiuni şi efecte speciale,

– servicii foto-video,

– consultanta regie eveniment.

PROGRAMUL:

23 si 24 noiembrie 2012

– program de vizitare 10.00-19.00

Duminica 25 noiembrie 2012

– program de vizitare 10.00-16.00


Evenimente Constanta

Login

Prove your humanity


Lost your password?