ACASA » RECOMANDARI » Târgul Naţional de Îmbrăcăminte si Încălţăminte TINIMTEX

În perioada 21 – 25 noiembrie, se va desfăşura Târgul Naţional de Îmbrăcăminte – Încălţăminte TINIMTEX, in staţiunea Mamaia din Constanţa, cel mai mare târg din tara in domeniul textil, cu tradiţie pentru zona Dobrogea, organizat de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta.

TINIMTEX, cel mai mare eveniment national dedicat producatorilor interni  de imbracaminte si incaltaminte, se va desfasura, pentru o perioada de 5 zile, pe o suprafata totala de 3.700 mp,  reunind un numar de 160 firme, reprezentand participanti fideli ai acestei manifestari.

Cu aceasta editie dorim sa deschidem sezonul Cadourilor de Iarna, oferta producatorilor si comerciantilor este extrem de variata si menita sa satisfaca toate gusturile, atat din punct de vedere al calitatii produselor expuse, cat si din punct de vedere al pretului.

Numărul mare de participanţi si suprafetele ocupate, ne demonstrează faptul că acest târg se bucură de notorietate pe piata expozitiilor de profil, acest lucru datorându-se, in mare măsură, si seriozitatii firmelor expozante.

 

TÂRGUL se va desfasura la Pavilionul Expozitional

  • Pavilion Expozitional parter (confectii textile adulti, tricotaje, confectii, lenjerie, articole copii, confectii din blana si piele)
  • Pavilion Expozitional etaj (incaltaminte si marochinarie)

 

Pentru buna desfăşurare a activităţii acestei ediţii, echipa organizatoare a evenimentului îşi va desfăşura activitatea in cadrul dispeceratului târgului, respectiv

Pavilionul Expozitional, având program zilnic in perioada 21 – 24 noiembrie,  intre orele 10:00 si 19:00.

Programul de vizitare al târgului:

In perioada 21-24 noiembrie              10.00 – 19.00

Duminica, 25 noiembrie                       10.00 – 16.00

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?