ACASA » ALTE EVENIMENTE » Targul National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX revine la Constanta

Targul National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX revine la Constanta

TARG HAINE CONSTANTA. Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, in parteneriat cu Consiliul Judetean Constanța, organizeaza, in perioada 24 – 28 februarie 2016, a 66-a editie a Targului National de Imbracaminte – Incaltaminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din tara in domeniul industriei usoare, cu traditie pentru zona Dobrogea.

Aceasta editie a TINIMTEX, deschide sezonul cumparaturilor in anul 2016, iar publicul constantean se va putea bucura in cadrul evenimentului, de oferte speciale la cele mai noi colectii de haine, pantofi si accesorii, articole menite sa raspunda tuturor gusturilor cumparatorilor.

Numarul mare de participanti si suprafata ocupata, confirma faptul ca TINIMTEX se bucura de notorietate pe piata expozitiilor de profil si reprezinta un eveniment din ce in ce mai atractiv pentru expozanti si mai ales pentru cumparatorii constanteni.

Locul de desfasurare si amplasare:

  • Pavilionul Expozițional Mamaia – Confecții textile adulți, tricotaje, lenjerie, articole copii, articole home – deco.
  • Centrul de Afaceri Eurolitoral (Fostul Bingo Europa, vis-a-vis de Pavilionul Expozitional) din statiunea Mamaia – Incaltaminte si marochinarie, genti si accesorii, confectii din piele si blana.
Evenimente Constanta

Login

Lost your password?