ACASA » CALENDAR » Târgul Naţional de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte TINIMTEX! Ediţia de iarnă

Targ-TinimtexCamera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța), în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța (CJC), organizează, în perioada 20 – 24 noiembrie 2013, ediția de iarnă a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte – Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.

Pizza Evo

Târgul se desfășoară la Pavilionul Expozițional din staţiunea Mamaia, pe o suprafață totală de 3.700 mp mp, și reunește producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din România.

Ediția de iarnă a TINIMTEX deschide sezonul cumpărăturilor de sărbători, iar publicul constănţean se va putea bucura, în cadrul evenimentului, de oferte speciale la cele mai noi colecții de haine, pantofi și accesorii pentru sezonul rece, cadouri menite să răspună tuturor gusturilor cumpărătorilor.

TINIMTEX va fi structurat astfel:
Pavilion Expoziţional parter – îmbrăcăminte adulți
Pavilion Expoziţional etaj – încălţăminte, îmbrăcăminte din piele şi blană, genţi şi accesorii, îmbrăcăminte copii, lenjerie, home & deco, accesorii

Program de vizitare:
În perioada 20 – 23 noiembrie: 10.00 – 19.00
Duminică, 24 noiembrie: 10.00 – 16.00

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?