ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Targul de imbracaminte TINIMTEX revine la Constanta in Pavilionul Expozitional

Targul de imbracaminte TINIMTEX revine la Constanta in Pavilionul Expozitional

TARG IMBRACAMINTE TINIMTEX. Targul Tinimtex, cel mai mare eveniment de profil din tara in domeniul industriei usoare, cu traditie pentru zona Dobrogea, revine la Constanta. Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanța (CCINA Constanța), in parteneriat cu Consiliul Judetean Constanța (CJC), organizeaza, in perioada 25 – 29 noiembrie, a 65-a editie a Targului National de Imbracaminte – Incaltaminte.

Pizza Evo

Aceasta editie a Tinimtex deschide sezonul cumparaturilor de sarbatori, iar publicul constantean se va putea bucura in cadrul evenimentului, de oferte speciale la cele mai noi colectii de haine, pantofi si accesorii pentru sezonul rece, articole menite sa raspunda tuturor gusturilor cumparatorilor.

Targul se desfasoara la Pavilionul Expozitional din statiunea Mamaia, pe o suprafata totala de 3.700 mp si reunește peste 150 de firme, producatori si comercianti de imbracaminte si incaltaminte din Romania.

Targul va fi structurat astfel:

Pavilionul Expozițional Mamaia Parter – Confecții textile adulți, tricotaje, lenjerie, articole copii, confecții din blană și piele, articole home – deco.
Pavilionul Expozițional Mamaia Etaj – Încălțăminte și marochinărie.

Programul de vizitare:

Miercuri – Sâmbătă, 25 – 28 noiembrie: 10.00 – 19.00
Duminică, 29 noiembrie: 10.00 – 16.00

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?