ACASA » CALENDAR » Târgul Cărtureștilor a inceput!

CraciunE un loc în oraș unde frigul lui decembrie e preschimbat în flori de gheață la ferestre, unde poveștile de citit la gura sobei stau împreună pe rafturi albe ca neaua, unde aburii de ceai cu scorțișoară pot aduce Crăciunul chiar și-n inima lui Grinch. Găsiți acest loc la Târgul Cărtureștilor, deschis până la sfârșitul anului în librăriile din București și din țară, dar și online, la librarie.carturesti.net.

Pizza Evo

Aflat la a noua ediție, Târgul Cărtureștilor aduce laolaltă toate lucrurile care fac sărbătorile mai frumoase: cărți de citit cât se coc cozonacii, ceai și turtă dulce de pus în ghetuțe de Moș Nicolae, filme de văzut în după-amiezile leneșe petrecute în casă, îngerași și turturele de agățat în brad, board games și jucării pentru copiii mari și mici, precum și multe idei de cadouri pentru cei dragi.
Pentru că bradul este – să recunoaștem – vedeta sezonului, nu putem neglija colecțiile de decorațiuni pregătite pentru a-l îmbrăca la multe ace: porțelanuri diafane, reni din fetru și moși crăciuni din ceramică, clopoței, cheițe, globuri și căsuțe colorate. Nici restul casei nu trebuie neglijat: puteți scrie mesaje de Sărbători cu literele Kerria,sau puteți să vă luminați biroul și noptiera cu ghirlande de lumini de la Kikkerland.

Pentru cei mai pretențioși prieteni de corespondență ai lui Moș Crăciun am pregătit, pe lângă jucării și jocuri, un incredibil 3Doodler cu care își pot modela propriul cadou, sau căști cu personalitate de la Skullcandy.

Iar pentru gurmanzi avem rețete fine de gemuri și dulcețuri turnate în borcane de sărbătoare de la Mrs. Bridges, ciocolată cu marțipan, turtă dulce, vinuri alese, ceaiuri cu portocale, cuișoare, ghimbir sau vanilie. Tot pentru ei am pus la raft cănile, ceștile și accesoriile de cafea și ceai care vor înveseli orice dimineață friguroasă.

Pentru a încerca pe îndelete toată ofertă pregătită, vă așteptăm în librării toată luna lui Decembrie, la târgul-feeric al anului: Târgul Cărtureștilor.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?