ACASA » CALENDAR » Targ SEB Esthétique la Eurolitoral Mamaia

Afis SEB3 Show & Sale – produse cosmetice, de îngrijire corporală şi hair-style, servicii şi echipamente din segmentul beauty

Pizza Evo

SEB Esthetique – Cel mai mare eveniment beauty din Sud-Estul țării își deschide porțile în stațiunea Mamaia

Organizat în premieră, la nivel regional, în România, SEB Esthétique este un eveniment modern, actual, interactiv şi complex, dedicat atât profesioniștilor din segmentul beauty – cosmetică, îngrijire corporală și hair-style, cât și publicului larg, aflat în căutarea celor mai noi produse și servicii din acest domeniu.
În fiecare dintre cele trei zile ale expoziției, vizitatorii vor intra în contact cu cele mai noi produse, tehnologii, oferte și tendințe din domeniu și vor putea achiziționa, la prețuri extrem de atractive, produse comercializate exclusiv în saloane.

Dinamică și inovație – concepte cheie ale evenimentului
Tematica variată pe care o oferă SEB Esthétique reprezintă unul dintre punctele forte ale acestui eveniment de tip show & sale, la care se adaugă un calendar dens de demonstrații, realizate de profesioniști, într-un spațiu special amenajat. Astfel, în cadrul Events Corner, stiliști renumiți din țară și din străinătate vor realiza demonstrații de machiaj profesional, nail design, hair-style, tratamente faciale, de întreținere corporală, dar şi workshop-uri tematice, concentrate asupra celor mai actuale subiecte din domeniu.
Zeci de producători, distribuitori, importatori, retaileri de produse, mobilier şi echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală, hair-style, make-up, alături de specialişti din fiecare domeniu de activitate al industriei de înfrumuseţare, al segmentului wellness-spa şi nutriţiei BIO, vor prezenta, atât publicului larg, cât și reprezentanților saloanelor, centrelor SPA și clinicilor, cele mai inovative tehnologii, proceduri şi tendinţe din domeniul beauty.
SEB Esthétique se desfăşoară pe nouă secţiuni, reprezentative pentru domeniile pe care le înglobează şi cuprinde, de la lansări de produse şi inovaţii în beauty & lifestyle, sfaturi şi diagnosticări gratuite oferite de specialiştii participanţi la eveniment, până la tombole şi concursuri cu premii generoase.
Un alt element de noutate cu care SEB Esthétique își așteaptă vizitatorii este Job Corner, locul în care se întâlnesc cererea şi oferta de muncă din domeniu. Fiecare companie participantă la eveniment îşi poate prezenta oferta de locuri de muncă în cadrul Job Corner, ce are ca scop îndrumarea vizitatorilor care doresc un job în domeniu.

Cadrul ideal pentru profesioniștii din domeniul beauty
Pentru expozanţi, SEB Esthétique este un prilej desăvârşit de a stabili noi contacte importante, de a încheia parteneriate, reprezintă platforma ideală pentru realizarea schimbului de informaţii şi pentru descoperirea celor mai inovatoare şi exclusiviste produse, accesorii şi tratamente profesionale destinate înfrumuseţării şi sănătăţii.
În plus, SEB Esthétique este un eveniment extrem de atractiv prin prisma locației și perioadei de desfășurare – stațiunea Mamaia, la debutul sezonului estival le oferă participanţilor deschiderea către o piaţă foarte largă și oportunitatea atingerii precise a unui segment de public atractiv şi nou, concentrat într-o regiune cu o putere financiară deosebită.
SEB Esthétique reprezintă o îmbinare între pragmatismul afacerilor şi nota aparte în care fiecare dintre noi se bucură de spectacolul Frumuseţii!

Program de vizitare:

Vineri, Sâmbăta: 10.00 – 20.00
Duminică: 10.00 – 16.00

www.seb-esthetique.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?