ACASA » ALTE EVENIMENTE » Targ de Sanatate si Frumusete la Maritimo Shopping Center

Targ de Sanatate si Frumusete la Maritimo Shopping Center

TARG DE SANATATE MARITIMO. In weekend-ul 15 – 17 aprilie, sunteti asteptati la Maritimo Shopping Center pentru a vizita Targul de Sanatate si frumusete al Primaverii! Un eveniment ce reuneste cele mai importante companii medicale la nivel regional si cele mai apreciate saloane de infrumusetare si centre de sanatate SPA si Wellness.

Pizza Evo

Evenimentul se adreseaza publicului larg si reprezinta o oportunitate de actualizare a informatiilor privind gama de servicii medicale si de infrumusetare disponibila in Constanta.

Vizitatorii vor putea face un tur printre standurile expozantilor, urmand sa:

– descopere cele mai moderne metode de tratare a diverselor afectiuni;

– se informeze cu privire la serviciile medicale de care pot beneficia in cadrul celor mai apreciate unitati de profil din judet;

– ia contact cu medici, specialisti, profesionisti din domeniul medical carora le pot cere un sfat;

– aiba ocazia de a-si personaliza un pachet de servicii de sanatate, cu un discount oferit exclusiv in perioada Targului;

– participe la tombola cu premii in vouchere gratuite la pachete de analize, consultatii si alte investigatii medicale, terapii de remodelare corporala, tratamente faciale si sedinte de masaj.

12957510_1040087979395345_2734862847655549014_oTotodata, in sectorul dedicat frumusetii, vizitatorii se pot inscrie pentru diverse demonstratii live de make-up si pentru variate tehnici de infrumusetare.

Programul de vizitare este de vineri pana sambata, in intervalul orar 10:00 – 22:00.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?