ACASA » CALENDAR » TÂRG de SĂNĂTATE şi ESTETICĂ, la Maritimo Shopping Center

unnamed (4)În perioada 11-13 aprilie 2014, la Maritimo Shopping Center va avea loc primul Târg de Sănătate și Estetică din Constanța organizat de către Kool Media.

Principala intenție a organizatorilor este ca, prin intermediul acestei manifestări, să contribuie la educație în spiritul vieții sănătoase și creșterii calității vieții, punând la dispoziție publicului larg: oferte, informații și soluții pentru îmbunătățirea și menținerea unui stil de viață cât mai echilibrat și sănătos. Toate acestea, prin nutriție, sport, controale medicale periodice.

Potrivit statisticilor furnizate de organisme internaţionale, poporul român este unul dintre cele mai bolnave la nivel european, motiv pentru care, Târgul de Sănătate și Estetică va oferi soluții și sfaturi pentru a trăi mai mult, mai frumos și bineînțeles mai sănătos.

Târgul va fi împărțit în două secțiuni: Sănătate și Servicii Medicale ; Estetică, Nutriție și Întreținere Corporală.

Printre expozanți se numără firme cu renume: Clinica Oftalmologică Mrini, Spital Privat Isis, Spitalul Medipol – Istanbul, Centrul Medical Iowemed, Facilitas (terapie anti-fumat), Clinica Medstar, Centrul Medical Vital, Psihomed Center, Asociația Tomis Antidrog, Sano Vita, E- Lite Nutriția, EuroMaterna, Ana Aslan Spa, Complex Balnear Vraja Mării, Studio Pilates, Eximia Salon, Dobrogea, Cătălina Optic, Piscina Ondina.

Atât înainte cât și în perioada târgului, constănțenii vor avea șansa de a câștiga premiile puse la dispoziție de expozanți:

  • Diagnosticări, testări și consultații medicale gratuite 
  • Tratamente cosmetice sau tratamente de relaxare
  • Produse cosmetice și naturiste, suplimenți nutritivi 
  • Servicii la cele mai prestigioase centre SPA
  • Evaluări corporale gratuite

În cadrul Târgului de Sănătate și Estetică, un parteneriat de valoare îl reprezintă cel cu Organizația Salvați Copiii, o parte din taxa de participare plătită de expozanți fiind direcționată către aceștia.

Organizația Salvaţi Copiii România în parteneriat cu S.C. KOOL MEDIA & ADVERTISING SRL-D., vor invita pe constănțeni să sprijine campania „Bun venit pe lume!”, prin care îşi propune strângerea de fonduri pentru dotarea şi modernizarea Secţiei de Neonatologie Prematuri a Spitalului Clinic Județean de Urgenţă Constanţa, dar şi informarea publicului asupra nevoii de implicare în reducerea mortalităţii infantile.

Conceptul creativ al campaniei are ca simbol un body de nou-născut. La Maritimo Shopping Center, în cadrul Târgului de Sănătate și Estetică, vor fi amplasate 200 de body-uri şi, timp de trei zile, pe 11, 12 şi 13 aprilie 2014, pentru fiecare 50 de lei strânşi din donaţii, câte un body va fi înlăturat de pe suport pentru a fi trimis copiilor din maternitate. Împreună, putem face un cadou de nepreţuit noilor născuţi şi anume: dreptul la viaţă!

De asemenea, în cadrul standului Salvați Copiii, copiii ce vor vizita Târgul sunt invitați să participe la ateliere de creație, unde vor învăța să realizeze felicitări de Paște, bineînțeles tot cu scop caritabil și responsabilitate socială.

Alt eveniment în cadrul Târgului va fi organizat în parteneriat cu Ciprian Lepădatu, alias Mr C: « Cele 4 sucuri. Ce sucuri, când și cum trebuie băute. Hidratare. Alcalinizare. Detoxifiere. Vitaminizare și mineralizare ».

Am primit, de-a lungul timpului, multe întrebari despre slăbit/ îngrășat, creștere masa musculară, echilibrare hormonala, îmbunătățirea tenului&părului, detoxifierea organismului și de fiecare dată am ajuns, inevitabil, la: SUNTEM CEEA CE BEM… ȘI CUM BEM!

Vino la primul Târg de Sănătate și Estetică, între 11-13 Aprilie, la Maritimo Shopping Center! Află cum te poți bucura de un stil de viață sănătos și echilibrat!

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?