ACASA » CALENDAR » Târg de handmade, BOHEMIAN BAZAR la Forte Life

bohemian bazarBohemian Bazar este un târg cu produse realizate manual… altfel. Este spaţiul în care expozanţii devin profesori şi te învaţă despre produsele lor, subliniind plusul de valoare adus.

În cadrul sesiunilor de prezentare se va discuta despre creativitate, inovaţie, arta şi redescoperirea valorilor, reciclare, ce reprezintă de fapt un produs handmade, cum îţi poţi urma pasiunea şi deveni un creator de produs realizat manual etc.

De asemenea, aceasta este o ocazie bună pentru a pune bazele unei comunităţi de antreprenoriat în zona creativă şi de a genera o serie de resurse cu scopul de susţinere a iniţiativelor cu impact pozitiv la nivel de societate, în ceea ce priveşte arta, educaţia. Avem nevoie să apreciem mai mult produsele realizate manual şi munca depusă de creatori.

Aşadar, pe 14 şi 15 decembrie între 12.00 şi 20.00, sunteţi invitaţi în cadrul Social Hub Forte Life (zona Dacia) pentru a descoperi shoppingul şi educaţia în acelaşi loc. Intrarea este liberă!

În cadrul acestui eveniment este organizată şi o colectare de produse pentru a fi distribuite unui orfelinat sau cămin pentru bătrâni.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?