ACASA » ALTE EVENIMENTE » Târg de haine TINIMTEX, la Pavilionul Expoziţional Mamaia

Târg de haine TINIMTEX, la Pavilionul Expoziţional Mamaia

TARG HAINE CONSTANTA. Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța, organizează o ediție specială a Tinimtex – târg specializat de articole din piele și blană, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.

Târgul se desfășoară la Pavilionul Expozițional din staţiunea Mamaia, în perioada 26 – 30 octombrie, și reunește, pe lângă producătorii și comercianții de îmbrăcăminte din piele și blană, și produse de încălțaminte, marochinărie, îmbrăcăminte adulți și copii, lenjerie, home & deco și accesorii, din întreagă ţară, majoritatea acestora fiind participanți fideli ai acestui eveniment.

Organizatorii vin în întâmpinarea comercianților de specialitate și a consumatorilor constănțeni, o piață importantă pentru acest tip de produse. În pofida prețurilor destul de ridicate, în ultimii ani, un sector aparte este ocupat de produsele din blană și piele naturală, acestea fiind tot mai căutate de consumatorii români, iar acest aspect este evidențiat inclusiv în documentele statistice oferite de INSSE, motiv pentru care, CCINA Constanța și-a concentrat eforturile în realizarea unui târg dedicat acestor articole.

Numărul mare de expozanți, aproximativ peste 100 de firme, din care, 80% sunt cu articole de piele și blană. Ca la fiecare ediție a târgului, producătorii, care prezintă colecţii noi și diversificate, au prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu şi de a avea contact direct cu publicul larg, interesat de acest segment de piaţă.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?