ACASA » ALTE EVENIMENTE » A inceput targul de imbracaminte TINIMTEX, la Mamaia

A inceput targul de imbracaminte TINIMTEX, la Mamaia

TARG HAINE TINIMTEX. În aceste zile, la Mamaia se desfaşoară a 67 – a ediție a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte – Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.

Târgul, organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța), în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța (CJC), este deschis în perioada 18 – 22 mai 2016.

Publicul constănţean se va putea bucura în cadrul evenimentului, de oferte speciale la cele mai noi colecții de haine, pantofi și accesorii, articole menite să răspundă tuturor gusturilor cumpărătorilor.

Numărul mare de participanţi și suprafața ocupată, confirmă faptul că TINIMTEX se bucură de notorietate pe piața expozițiilor de profil și reprezintă un eveniment din ce în ce mai atractiv pentru expozanți si mai ales pentru cumparatorii constănțeni.

Locul de desfășurare și amplasare:

Pavilionul Expozițional Mamaia – Confecții textile adulți, tricotaje, lenjerie, articole copii, articole home – deco.

Centrul de Afaceri Eurolitoral (Fostul Bingo Europa, vis-a-vis de Pavilionul Expoziţional) din staţiunea Mamaia – Încălțăminte și marochinărie, genți și accesorii, confectii din piele si blana.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?