ACASA » CALENDAR » Targ de haine: Rochii&Rime la Forte Life

946344_219594378195209_819239424_nForte Life și Aluziv te invită la târgul Rochii&Rime, în perioada 16-18 august. Vor fi expuse peste 50 de rochițe și articole vestimentare uni și simple sau colorate și îndrăznețe. Cu buline, dungi, paiete, mărgeluțe, broderii, imprimeuri florale din anii ’60 până în prezent, provin din întrega lume și așteaptă etalate și parfumate să le oferi un umeraș special în garderoba ta.

Fiecărui articol vestimentar îi corespunde un catren și un fresh sau o prăjitură bio din partea casei. Așadar, cu cât alegi mai multe, cu atât mai multe poezii și delicii pentru tine și prietenele tale!

Târgul Rochii&Rime dedică un stand și invitatelor speciale: articole din colecțiile RO SELECT ce poartă semnăturile a diferiți designeri vestimentari americani.

În cadrul Forte Life au loc zilnic evenimente, așa că s-ar putea să nimerești chiar în toiul degustării de cafea de sâmbătă sau a delectării cu ceaiuri aromatice de duminică.

Te așteptăm, deci, în perioada 16-18 august la târgul Rochii&Rime la Forte Life, să ne înnoim, să facem poze și să chicotim împreună cu prietenele.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?