ACASA » CONCERTE » TARAFUL DE LA CLEJANI: “Zaiafet si Muzichie”. Un super-show la Casa de Cultura

TARAFUL DE LA CLEJANI: “Zaiafet si Muzichie”. Un super-show la Casa de Cultura

CONCERTE CONSTANTA. Unul dintre cele mai apreciate grupuri muzicale din Romania si din Europa, Taraful de la Clejani vine la Constanta cu un spectacol in premiera. Zaiafet si Muzichie” este prima fila a unui demers profund artistic facut de lautarii din Clejani, prin care se releva a si se evidentiaza autenticitatea muzicii traditionale romanesti.

Satul Clejani cu o bogata lada de zestre muzicala si culturala a dat Romaniei generatii intregi de virtuosi muzicieni care au redat cu maiestrie frumusetea cantecului popular si lautaresc.

Astazi, Viorica si Ionita impreună cu taraful lor de la Clejani, propun publicului din Romania, pentru prima data in cadrul unui turneu national, un periplu al muzicii vechi de la Anton Pann pana in zilele noastre.

“Zaiafet si Muzichie” este expresia profunda prin care lautarii din Clejani pun in scena acorduri ale muzicii vechi cu parfum bizantin, filtrate prin simtul artistic deosebit cu care acestia sunt inzestrati, rezultatul fiind un spectacol energic si plin de savoare care respecta toate canoanele culturii autentice.

afisClejani-publicitateVino la Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta pentru o experienta muzicala unica alaturi de Taraful din Clejani, sambata, 23 aprilie.

Pret bilet: 70 lei

Ora de incepere: 19.00

Program bilete: 8.00 – 17.00

Tel. 0241  699 066

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?