ACASA » TEATRU » “Talismanul lui Greuceanu” – atelier interactiv pentru copii, la Cărtureşti

backstabSa haulim din adancul basmului! In fabulos sa ne intrecem! Insusi Greuceanu, ridicat din mijlocul basmului, se asaza gata de lupta! El, cel care a redat oamenilor Soarele si Luna, va veni chiar cu Zmeul Zmeilor si impreuna vor scoate la suprafata supranaturalul din fiecare! Ca nu se tem eroii nostri de monstruleti si cine stie ce fantomite, cand la poarta mitologiei romanesti bat balauri, iele, Muma Padurii, Capcauni, Pricolici, Strigoi, creaturi fantastice, sanziene, regine ale gazelor si stele-logostele!

Greuceanu stie ca taramul din basmele si povestile romanesti este mult mai plin de fapturi si fiinte fabuloase! Esti gata sa le descoperi?

Greuceanu si Zmeul Zmeilor te invita la un atelier de creatie special! Armuri de super-eroi si pandantive protectoare! Fiecare participant isi va decora o armura personala si un talisman protector! Imbaiati in poveste si cuprinsi de forta personajelor din lumea de dincolo, copiii se vor inchipui asa cum sunt: eroi fantastici gata de cele mai marete fapte de vitejie!

Un spectacol atelier – interactiv pentru cei care stiu ca miturile ne traverseaza realitatile! Vineri, 25 octombrie, ora 19:00, Libraria Carturesti Constanta

Investitie: 40 lei / copil. (include armura si talisman)
Inscrieri la manager_ctm@carturesti.ro.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?