ACASA » PROMO » TALCIOC DE SENTIMENTE. Spectacol de poezie, la Bistro Evo

TALCIOC DE SENTIMENTE. Spectacol de poezie, la Bistro Evo

TEATRU CONSTANTA. Actrița Mădălina Petrencu (compania de teatru independent SEMN) îți lansează o provocare directă ție, iubitorule de teatru și frumos, pentru seara de 1 februarie. “Talcioc de Sentimente“, un spectacol de poezie, antologie de versuri pe marginea sufletului, la Bistro Evo!

În inima târgului mă mutasem și era de datoria mea să pompez trăirile spre marginea sufletului! Toți vecinii ziceau că duc o viață boemă, <ce-ți păsa! te leagănă fluxul și refluxul sentimentelor>, ziceau ei, dar numai unii vedeau cu câtă nebunie mușcăm din dorul de absolut!

Cumpăr scump și vând ieftin! Repar priviri goale și subliniez predicatele care accelerează sentimentul de “încă în viata”! Decupez personaje și probez cum mi-ar sta goală de mine!  Donez rătăciri căutătorilor de sens! Primesc frământări profunde  în schimbul înțelegerii că nicio convingere nu e definitivă!

Las de voie socotelile la îndemână celor care numără norii. Cerșesc frumosul infinit! Mă împart cu tine și îți înmulțesc freamătul simțirilor ca să rezulte mai mult ca perfectul cuvântului!

Te chem la un TALCIOC DE SENTIMENTE! Cumpăr scump și vând ieftin!Mădălina Petrencu.

Afis-Talcioc-SentimenteJOI seara, 1 FEBRUARIE, la ORA 20.00, la Bistro Evo din Piața Ovidiu!

Rezervări la 0751 136 023.

Bilet 20 lei.

Biletele se achită la barul locației în 24h de la rezervare.

În ziua evenimentului spectatorii sunt rugați să se prezinte cu cel puțin 30 de minute mai devreme pentru o organizare cât mai bună

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?