ACASA » STIRI » Diverse » Sute de plangeri la Protectia Consumatorului, dupa concertul lui Robbie Williams

Sute de plangeri la Protectia Consumatorului, dupa concertul lui Robbie Williams

CONCERT ROBBIE WILLIAMS. Desi cei mai multi s-au distrat la concertul lui Robbie Williams, sute de persoane s-au plans si declara ca s-au simtit umilite din cauza organizarii. Oamenii spun ca au rabdat ore in sir in caldura ca sa isi cumpere apa si cer ca firma care s-a ocupat de eveniment sa raspunda in fata legii, transmite stirileprotv.ro

Pizza Evo

Chiar daca Robbie Williams a fost pe placul publicului, oamenii nu vor sa treaca peste calvarul indurat in fata chioscurilor cu racoritoare. Reclamantii spun ca au fost amenajate prea putine puncte de vanzare si ca au fost nevoiti sa stea la doua cozi. Una pentru a depune bani pe un card si alta, de la care sa isi cumpere de baut.

In apropierea tejghelei, toti oamenii erau facuti sardine, multi au fost aproape de lesin, redusi la stadiul de animale. Organizatorii si-au batut joc de noi, pe banii nostri. De asemenea, nu am primit niciun fel de chitanta sau bon“, sustine un reclamant.

Organizatorul, D&D East Entertainment, da vina pe o firma de catering, care ar fi renuntat la contract in ultimul moment.

Pe langa faptul ca au stat cu orele la coada pentru a-si putea cumpara un pahar cu apa, oamenii sunt nemultumiti si din cauza ca nu si-au putut recupera banii ramasi pe card. Organizatorii au decis ca acestia pot fi revendicati la cateva dintre sucursalele bancii, insa solutia este imposibila pentru cei veniti din diverse colturi ale tarii sau de peste hotare. Organizatorul le-a pus la dispozitie participantilor trei sucursale ale Bancii Transilvania din Bucuresti de unde si-i pot recupera: Sucursala Alba Iulia (Piata Alba Iulia nr. 2), Sucursala Militari (Bd. Iuliu Maniu nr. 22), Sucursala Obor (Mihai Bravu nr. 10).

Citeste articolul complet AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?