ACASA » ALTE EVENIMENTE » SUPERKOMBAT, la Constanta. MOROSANU se va bate cu cel mai inalt luptator din lume!

SUPERKOMBAT, la Constanta. MOROSANU se va bate cu cel mai inalt luptator din lume!

SUPERKOMBAT WORLD GRAND PRIX 2015 CONSTANTA. Unul dintre cei mai populari luptatori din Romania, Catalin Morosanu va lupta impotriva celui mai inalt luptator din lume, George Colin, in cadrul in cadrul celui de-al treilea Superkombat World Grand Prix din 2015, la Sala Sporturilor din Constanta.

catalin-morosanu-superkombat-constanta-2015

VINERI, 19 IUNIE, in Sala Sporturilor din Constanta vor mai urca in ring campionul mondial Andrei Stoica, dar si Sebastian Ciobanu, gala fiind transmisa in direct in 93 de tari! Printre romanii care vor mai lupta in super-gala de la Constanta se numara Cristian Ristea, Mirel Iacob si Alexandru Nedelcu, dar nu vor lipsi nici cei mai buni sportivi originari din Dobrogea. Printre acestia, Alex Filip, cel care in 2014 a reusit KO-ul anului, campionul de MMA, Catalin Casaru si Madalin Craciunica.

Dupa ce confruntarea cu Badr Hari a fost amanata pentru 27 noiembrie, Morosanu il va intalni la Constanta pe olandezul George Colin, care are acelasi antrenor ca si Badr Hari, pe Mike Passenier. George este in prezent cel mai inalt kickboxer in activitate din lume, la cei 2,07 metri pe care ii are, diferenţa dintre el si luptatorul roman fiind de 25 de centimetri!

George Colin, cel mai inalt luptator din lume si adversarul lui Catalin Morosanu in gala de la Constanta.

George Colin, cel mai inalt luptator din lume si adversarul lui Catalin Morosanu in gala de la Constanta.

Daca tot a fugit pana acum Badr de mine, desi avem un contract semnat, dupa meciul asta va avea toate motivele sa se teama. Il voi distruge pe George, olandezul isi va dori sa nu fi acceptat meciul asta. In plus, la Constanta ma simt ca acasa, am castigat de fiecare data, iar publicul este unul foarte cald“, a declarat Morosanu, care va avea primul sau meci oficial dupa ce a castigat show-ul “Sunt celebru, scoate-ma de aici”, fiind declarat “Regele Junglei”.

In co-main-eventul galei, “Mister KO2 Andrei Stoica,  se va duela cu francezul Abdarhmane Coulibaly intr-un super-fight, ultimul inainte ca romanul sa isi apere centura mondiala pe 1 august. Originar din Mali, Coulibaly a fost in 2013 campion mondial atat la amatori, cat si la profesionişti, iar in cariera sa a castigat impotriva unor sportivi precum Sahak Parparyan si Alexei Kubin.

Pretul biletelor va fi de 30 de lei, iar acestea vor putea fi achizitionate incepand de joi din reteaua eventim, magazinele Orange, Germanos, Vodafone si Domo din toata tara. Evenimentul va fi transmis in direct de Sport.ro in România, incepand cu ora 20:00, si de Eurosport la nivel international.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?