ACASA » CALENDAR » Super show: DRUM UP in Cafe d’Art

Drum Up este show-ul perfect pentru o seara de neuitat alaturi de cei dragi. Un show exploziv, plin de umor si limbaje artistice: percutie, teatru, pantomima, improvizatie, muzica, parodie. Un show care alunga stresul si scoate la iveala un talent de-al tau ascuns ori inhibat de rutina zilnica.

Pizza Evo

DRUM UP a schimbat perceptia oamenilor asupra zilei de munca. Vino si convinge-te! Drum Up face invizibila bariera dintre public si actori. Este un show care incepe cu 3 oameni si se termina cu o scena plina de oameni!

Cei care au obiecte de percutie sau care fac un zgomot aparte si pot fi purtate usor pana la spectacol sunt rugati sa le aduca pentru a spori adrenalina si distractia.

Cu Orlando Petriceanu, Pavel Barsan, Mihai Axinte.

Evenimentul are loc joi, 9 februarie, ora 20.00 in Cafe d’Art. Pretul unui bilet este 25 de lei, iar rezervarile se fac la 0766 400 181.

Din cauza conditiilor meteo si a drumurlor inchise spectacolul va fi reprogramat in viitorul apropiat. Cei care si-au luat bilete isi pot cere banii inapoi sau le pot pastra pentru o alta piesa de teatru la acelasi pret.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?