ACASA » ALTE EVENIMENTE » Super-show DO U SPEAK DANCE? Peste 100 de dansatori urcă pe scena Casei de Cultură!

Super-show DO U SPEAK DANCE? Peste 100 de dansatori urcă pe scena Casei de Cultură!

SPECTACOL DANS CONSTANTA. Sunteţi invitaţi la a noua ediţie a spectacolului Do U Speak Dance? – singurul showcase din Constanţa dedicat în intregime dansului, conceput după standarde profesionale, cu peste 100 de dansatori de toate varstele si cele mai diverse stiluri de dans!

Pizza Evo

Un mega spectacol în care fiecare trupă a centrului Total Dance Center va pune în scenă un dans tematic, dintr-o gamă impresionantă de stiluri: de la Balet clasic, Dans Contemporan, Streetdance, Latino, Bellydance pana la Zumba, Dansuri populare si de caracter.

Copii de doar 4 ani vor urcă pe scenă alături de adulţi pasionaţi de o viaţă plină de mişcare, atât unii cât şi ceilalţi bucurându-se de beneficiile inegalabile pe care le oferă DANSUL.

Veti urmări pe scenă evoluţia a peste 20 de trupe de dansatori de toate vârstele, amatori şi profesionişti, costumaţi în cele mai impresionante moduri, care vor dansa cu şi din suflet pentru public!

CINE SUNT CEI PESTE 100 DE DANSATORI?

Sunt acei oameni – copii si adulţi – care au spus DA mişcării, sănătăţii şi unui stil de viaţă activ, care au spus un NU hotarat monotoniei, stresului şi pseudo-hobby-urilor tehnocratice. Pentru majoritatea dintre ei, dansul a devenit mai mult decat un hobby, face parte din viaţa lor ca un adevărat prieten care îi ajută să se destindă, să se distreze, să se exprime şi să se întarească fizic, dar mai ales psihic. Oameni extraordinar de ambiţioşi şi talentati, care vor primi cu bucurie aplauzele voastre!

total dance centerSunteţi invitaţi să vă bucuraţi alaturi de ei într-un spectacol dedicat celei mai vorbite limbi de pe planetă – DANSUL!

VINERI, 30 iunie, de la ORA 19.00, la Casa de Cultură Constanţa.

Preţul biletelor este de: 30 lei, 40 lei, 50 lei, în funcţie de locurile alese.

Pentru achizitionare bilete: 0773 748 749 sau 0735 518 551

Eveniment organizat de centrul de dans şi întreţinere fizică TOTAL DANCE CENTER, Constanta

COREGRAFIA: Corina Tiron, Cristian Osolos, Roxana Gurau, Ruxandra Timoasca, Diana Gaita, Bianca Mirsu, Florentina Ilie, Adela Hascu
Prezentator: Ionuţ Dulgheriu

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?