ACASA » PROMO » Super-show de stand-up! COSTEL revine la Constanta

Super-show de stand-up! COSTEL revine la Constanta

STAND-UP COMEDY CONSTANTA. Costel, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati comedianti din Romania, revine la Constanta cu spectacol de stand-up comedy: “Sex, droguri si copii“, pe scena Harlequin Mamaia.

Pizza Evo

Dupa succesul avut cu show-ul “Bucuresti”, pe care il veti putea urmari integral, 17 martie ora 20.00, pe canalul sau de Youtube, de data aceasta Costel aduce in atentia publicului trei subiecte principale pe seama carora, printr-o abordare in stilul consacrat, va reusi sa starneasca cele mai neasteptate reactii si rasete!

Nu rata un spectacol in care vei avea ocazia sa afli, din perspectiva lui Costel, legatura dintre sex, droguri si… copii.

Afis-Costel-martie2016Asadar, DUMINICA, 20 MARTIE, de la ORA 20.00, Costel iti vorbeste despre “Sex, droguri si copii“, la Harlequin Mamaia

Pretul unui bilet este 35 lei

Rezervari la: 0766 400 181

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 19.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Magic FM, X-Printing, Constanta News, Maritimo Cuget Liber si Telegraf.

Organizat de evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?