ACASA » CINEMA » SUPER-FILME la 7 RON si 14 RON (3D) pe 22, 23 si 25 aprilie la Cityplex! Comanda TALONUL!

oblivion-436566lEvenimente-constanta.ro te trimite la film cu doar 7 RON pentru filmele digital si premiere si doar 14 RON pentru filmele 3 D la Cinema Cityplex! Ai mai multe super-filme din care poti alege la care sa mergi!

Aceasta oferta este valabila doar pentru zilele de luni, marti, joi la filmele mai jos mentionate. Pentru a beneficia de un talon trebuie sa dai un LIKE la articol si sa lasi un comentariu la acest articol precizand filmul la care vrei sa mergi.

Talonul va fi trimis in maximum 24 de ore incepand de duminica seara. Acest talon il printezi (poate fi si alb-negru), faci rezervare telefonic si te prezinti cu el la cinema Cityplex luni, marti sau joi. O persoana poate comanda doar un talon de 7 ron si/sau un talon de 14 ron.

Filmele digital la care poti merge cu 7 RON in zilele de 22, 23 si 25 aprilie sunt:

Dead Man Down: Gustul răzbunării (Dead Man Down) +18 – PREMIERA

Mamaia – PREMIERA

Apel de urgenţă (The Call) – PREMIERA

Oblivion. Planeta Uitata (Oblivion)

Marea matoleală (21 & Over) +18

Scary Movie 5 – PREMIERA

Admis pe pile (Admission)

Vânătoarea (The Hunt) – PREMIERA

Filmele 3D la care poti merge cu 14 RON in zilele de 22, 23 si 25 aprilie sunt:

Croods 3D (The Croods) – dublat

Pentru mai multe detalii despre programul Cityplex click AICI.

*Cu talonul de 7 RON poate intra o sigura persoana in sala de cinema Cityplex la unul din filmele mentionate. Printul talonului poate fi si alb-negru. Ultimul talon poate fi comandat miercuri, 24 aprilie, ora 23.59. Va rugam sa folositi o adresa de e-mail valida, altfel nu veti primi talonul! Daca intampinati probleme sau nu primiti talonul scrieti-ne pe adresa de e-mail de la sectiunea CONTACT a sitului.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?