ACASA » CINEMA » SUPER-FILME la 7 RON si 14 RON (3D) pe 16, 17 si 19 septembrie la Cityplex! Comanda TALONUL!

Riddick-2013-Movie-French-Poster-600x800Evenimente-constanta.ro te trimite la film cu doar 7 RON pentru filmele digital si premiere si doar 14 RON pentru filmele 3 D la Cinema Cityplex! Ai mai multe super-filme din care poti alege la care sa mergi!

Pizza Evo

Aceasta oferta este valabila doar pentru zilele de luni, marti, joi la filmele mai jos mentionate. Pentru a beneficia de un talon trebuie sa dai un SHARE la acest articol si sa lasi un comentariu la acest articol precizand filmul la care vrei sa mergi.

Talonul va fi trimis in maximum 24 de ore incepand de duminica seara. Acest talon il printezi (poate fi si alb-negru), faci rezervare telefonic si te prezinti cu el la cinema Cityplex luni, marti sau joi. O persoana poate comanda doar un talon de 7 ron si/sau un talon de 14 ron.

Filmele digital la care poti merge cu 7 RON in zilele de 16, 17 si 19 septembrie sunt:

1.  Marele Maestru – PREMIERA

2. Riddick – PREMIERA

3. Love Building – PREMIERA

4. Instrumente Mortale: Orasul Oaselor

5. Blue Jasmine

6. Ploaie de vacanta

7. 2 Pistoale

Filmele 3D la care poti merge cu 14 RON in zilele de 16, 17 si 19 septembrie sunt:

8. Avioane 3D

9. Ştrumpfii 2 – 3D

Pentru mai multe detalii despre programul Cityplex click AICI.

*Cu talonul de 7 RON poate intra o sigura persoana in sala de cinema Cityplex la unul din filmele mentionate. Printul talonului poate fi si alb-negru. Ultimul talon poate fi comandat miercuri, 18 septembrie, ora 23.59. Va rugam sa folositi o adresa de e-mail valida, altfel nu veti primi talonul! Daca intampinati probleme sau nu primiti talonul scrieti-ne pe adresa de e-mail de la sectiunea CONTACT a sitului.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?