ACASA » CINEMA » SUPER-FILME la 7 RON si 14 RON (3D) pe 11,12 si 14 februarie la Cityplex! Comanda TALONUL!

broken-city-129205l (1)Evenimente-constanta.ro te trimite la film cu doar 7 RON pentru filmele digital si premiere si doar 14 RON pentru filmele 3 D la Cinema Cityplex! Ai mai multe super-filme din care poti alege la care sa mergi!

Aceasta oferta este valabila doar pentru zilele de luni, marti, joi la filmele mai jos mentionate. Pentru a beneficia de un talon trebuie sa dai un LIKE la articol si sa lasi un comentariu la acest articol precizand filmul la care vrei sa mergi.

Talonul va fi trimis in maximum 24 de ore incepand de duminica seara. Acest talon il printezi (poate fi si alb-negru), faci rezervare telefonic si te prezinti cu el la cinema Cityplex luni, marti sau joi. O persoana poate comanda doar un talon de 7 ron si/sau un talon de 14 ron.

Filmele digital la care poti merge cu 7 RON in zilele de 11, 12 si 14 februarie sunt:

Hoata de identitate (Identity Thief) – PREMIERA

Orasul corupt (Broken City) – PREMIERA

Scenariu pentru happy-end (Silver Linings Playbook)

Lincoln (Lincoln)

Ultima redută (The Last Stand) – 

Filmele 3D la care poti merge cu 14 RON in zilele de 28, 29 si 31 ianuarie sunt:

Hansel si Gretel: Vânatorii de vrajitoare 3D (Hansel and Gretel: Witch Hunters) +18

Cirque du Soleil: Departe, în alte lumi 3D (Cirque du Soleil: Worlds Away)

Pentru mai multe detalii despre programul Cityplex click AICI.

*Cu talonul de 7 RON poate intra o sigura persoana in sala de cinema Cityplex la unul din filmele mentionate. Printul talonului poate fi si alb-negru. Ultimul talon poate fi comandat miercuri, 13 februarie, ora 23.59. Va rugam sa folositi o adresa de e-mail valida, altfel nu veti primi talonul! Daca intampinati probleme sau nu primiti talonul scrieti-ne pe adresa de e-mail de la sectiunea CONTACT a sitului.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?