ACASA » ALTE EVENIMENTE » SUPER-EVENIMENT la Constanta. LORD OF THE DANCE, la Sala Sporturilor!

SUPER-EVENIMENT la Constanta. LORD OF THE DANCE, la Sala Sporturilor!

LORD OF THE DANCE LA CONSTANTA. Unul dintre cele mai celebre spectacole de dans din lume ajunge in acest an si la Constanta! Constantenii vor putea urmari spectacolul “Lord Of The Dance“, intr-o noua abordare, sub denumirea “Dangerous Games“.

Evenimentul este programat la Sala Sporturilor, pe 5 octombrie, si propune publicului momente coregrafice realizate de zeci de dansatori, efecte vizuale, jocuri de lumini si laser. Spectacolului i-au fost adaugate si proiectii holografice 3D, un sistem ce combina iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment, pentru a crea iluzii optice tri-dimensionale, oferind spectatorilor o experienta unica.

Potrivit lui Michael Flatley, producatorul “Lord Of The Dance”, popularitatea spectacolului nu se datoreaza reclamei, ci oamenilor care discuta intre ei, recomanda show-ul si impartasesc experienţa acestuia. „Miscari de dans complexe, coregrafie incredibila, holograme, melodii compuse de Gerard Fahy si invitata speciala Nadine Coyle, membra formatiei Girls Aloud, sunt cateva dintre surprizele pe care le aduce noul show in luna octombrie, in oraşul de la malul marii”, se precizeaza in comunicatul oficial al evenimentului.

lord of the dance constantaBILETE LORD OF THE DANCE CONSTANTA. Preturile biletelor pentru spectacolul din 5 octombrie sunt următoarele: 300 de lei (categoria VIP), 250 de lei (categoria 1), 200 de lei (categoria 2), 150 de lei (categoria 3) şi 100 de lei (categoria 4).

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Cultura a Sindicatelor, Magazinele Flanco, Domo, Vodafone si Orange. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?