ACASA » ALTE EVENIMENTE » Super-concerte, focuri de tabara si motoare la SEAWOLVES BIKE FEST!

Super-concerte, focuri de tabara si motoare la SEAWOLVES BIKE FEST!

SEAWOLVES BIKE FEST. Unele dintre cele mai tari trupe rock din Romania se vor reuni si in acest an pe litoral alaturi de pasionatii de motoare pe doua roti la editia 8 a festivalului SEAWOLVES BIKE FEST!

Editia de anul acesta este programata in weekendul 12-14 iunie si se va tine la Camping S din Mamaia Nord: „Un camping amenajat si dotat dupa standarde moderne (casute, minihotel, spatiu amenajat pentru corturi si rulote, plaja proprie cu sezlonguri si beach bar, dusuri cu apa calda, restaurant si terasa proprie, preturi decente)”, se precizeaza pe pagina oficiala a evenimentului.

11212643_1210333382325815_8531314468607132068_o

Organizatorii anunta ca nu vor lipsi concursurile cu premii serioase, concertele rock, folk-ul live, cantarile haiducesti, parada moto sau artificiile. De asemenea, se anunta si surprize inedite.

Prima seara a evenimentului este dedicata iubitorilor de rock. Astfel, pe 12 iunie, vor concerta Forevermore (tribut Whitesnake), Melmac Riders (tribut Led Zeppelin), Wire (tribut AC/DC) si Fireball (tribut Deep Purple).
 
Sambata, 13 iunie, „vom avea placerea si onoarea de a aplauda din nou formatia Iris, ce va concerta dupa trei ani in formula care i-a consacrat: Cristi Minculescu, Nelu Dumitrescu, Valter Popa, Boro si Relu Marin”, anunta organizatorii. Tot sambata, cei prezenti ii vor putea asculta pe cei de la Trooper, Melmac Riders (Serbia), Granulom (Bulgaria) si Lupu’ cel Rau.

In plus, in fiecare seara, va avea loc un foc de tabara, langa beach bar, care va fi deschis toata noaptea, pentru traditionalul recital folk & rock cu Silviu Covaci, acompaniat la tobe de maestrul Ionut Micu.

seawolves bike fest 8Accesul in camping

Pretul de intrare pe perioada celor doua zile va fi de 30 de Ron. Accesul in camping se va face pe baza de bratari, care vor fi de doua feluri: pentru acces doar in zona de concerte si terase si bratari pentru acces si în zona de campare.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?